Programmeur Frezer

Eindhoven

In de functie van Programmeur Frezer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig programmeren, afstellen en bedienen van een CNC freesmachine (5-assige Hermle).

Tasks and responsibilities

In de functie van Programmeur Frezer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig programmeren, afstellen en bedienen van een CNC freesmachine (5-assige Hermle).

  • Je hebt met name affiniteit met prototypes en klein seriewerk. Tevens heb je voldoende vakkennis om de juiste aanpak van diverse producten en materialen te bepalen en bent gewend om nauwkeurig te werken. Het werken in een team om zodanig tot de beste prestaties te komen spreekt je aan.
The profile

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en ervaren Programmeur Frezer met een afgeronde MTS opleiding. Het liefst zoeken we naar een ervaren Programmeur Frezer, die direct inzetbaar is op onze machine.

  • Kennis van CAD/CAM programmeren (Hypermill) is een sterke pré, uiteraard zijn we bereid je op te leiden indien je nog geen ervaring hebt met Hypermill.
  • Je dient tevens ervaring of affiniteit te hebben met zeer nauwkeurig werk in kleine series of prototypes.
  • Het is belangrijk dat je over voldoende kennis beschikt om de juiste aanpak van diverse producten en materialen te bepalen en aan de hand daarvan de juiste bewerkingsmethode kan selecteren. Een inschatting maken van de bewerkingstijd wordt ook verwacht.
Our offer

Een werkomgeving waar complexe ideeën en concepten worden omgezet in technisch hoogwaardige producten. Wij zoeken dan ook een vakman(vrouw) die veel passie heeft voor het vak en een uitdaging ziet in het dagelijks werken met compleet nieuwe producten en ontwerpen. Daarnaast biedt NTS de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. Persoonlijke ontwikkeling en begeleiding en opleiding van onze werknemers staat bij ons centraal.

Interested in this challenging position

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met de afdeling recruitment. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: recruitment-fc@nts-group.nl.

< back to the list