Poederspuiter / Poedercoater

Bergeijk

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in high mix, high complexity en low volume markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd van deze handling en positioning systemen en modules. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines kunnen leveren tegen lagere kosten.

NTS Finish is een toonaangevende specialist op het gebied van voorbehandelen, lakken en bedrukken van metalen en kunststof producten.

Tasks and responsibilities
  • Als Poederspuiter/coater ben je verantwoordelijk voor het voorbewerken en poedercoaten van aangeleverde onderdelen met behulp van daartoe geëigende middelen. Daarnaast kan je de te gebruiken spuitapparatuur in- en afstellen.
  • Als poederspuiter/coater kan je zelfstandig de aangeleverde werkplaatsmappen interpreteren.
  • Tevens draag je zorg voor het afspuiten van onderdelen met bijzondere aandacht voor de kwaliteit van de af te leveren producten.
The profile
  • Wij zijn op zoek naar een ervaren (minimaal 3 jaar) Poederspuiter/coater, bij voorkeur met technische productie ervaring.
  • Je beschikt over minimaal MBO-niveau, aangevuld met poedercoaten/spuiten niveau 2 en/of 3, vakopleiding aspirant schilderen, of soortgelijk.
  • Daarbij heb je kennis en ervaring ten aanzien van de diverse voorbewerkingen, typen poeders en poedercoattechniek
  • Ervaring met spuiten van structuurpoeders is een pré.
  • Ben jij enthousiast, nauwkeurig, een teamplayer en een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Our offer

NTS biedt de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Op onze werkvloer werk je met een modern machinepark en fijne collega’s.

Buiten 27 vakantie- en 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding stimuleert NTS trainingen, opleidingen en interne doorgroei en wordt er actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties.

NTS Finish valt onder de CAO Metalektro.

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen. Uiteraard verwachten we dit ook van onze nieuwe collega.

Interested in this challenging position

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: recruitment-fc@nts-group.nl.

< back to the list