Stage: Onderzoek naar implementatie Self Driving Vehicle

Hengelo

Wie zijn wij?

NTS Norma is onderdeel van de NTS Group en is een first tier supplier van zeer complexe fijnmechanische- en mechatronische modules met fabricage eisen tot 1 duizendste millimeter nauwkeurig. Voortdurend gaan wij de uitdaging aan om onderdelen te ontwerpen en te produceren die een hoge moeilijkheidsgraad hebben. Wij opereren in uiteenlopende industrieën, zoals de semiconductor-, medische-, defensie-, en (aero)space-industrie. Al in een vroeg stadium zijn wij betrokken bij nieuwe technologische ontwikkelingen en zorgen wij voor de rechtstreekse implementatie hiervan in industriële toepassingen. Met alle expertise op het gebied van engineering, production en measuring werken wij aan 100% klanttevredenheid.

 

Wat ga je doen?

NTS Norma is voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen om de effectiviteit en efficiency te vergroten. Productieverlies door tijdrovende handelingen is één van de aandachtspunten binnen ons werkproces.

 

Het doel van de stage/afstuderen is welke van deze tijdrovende handelingen wellicht vervangen zouden kunnen worden door Self Driving Vehicles (SDV’s). Je onderzoekt hierbij de bestaande situatie, brengt potentiële verbeteringen in kaart en komt met concrete aanbevelingen richting management gebaseerd op een kosten-baten analyse.

 

 

Wat breng je mee?

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting Werktuigbouwkunde of Mechatronica en je bent opzoek naar een stage- of afstudeeropdracht waarbij de periode bespreekbaar is;
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken nadat de taken zijn uitgelegd;
  • Je bent een geboren teamspeler, flexibel, klant- en resultaatgericht.

Enthousiast?

Ben je enthousiast maar heb je nog vragen, richt je dan tot Jos Kamp, Manager Fabriek via telefoonnummer 06-15020136. Meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan je cv en motivatie naar de afdeling HR via diana.agterbos@norma-groep.nl

< back to the list