Financieel Administratief Medewerker

NTS Precision Eindhoven

(Tijdelijke functie; 20- 24 uur per week)

 

Taken en verantwoordelijkheden
  • In de functie van Financieel Administratief Medewerker draag je zorg voor de factuurcontrole en de betalingsprocessen ten aanzien van debiteuren en crediteuren. Daarnaast ondersteun je de Controller / Hoofd administratie in het verwerken en beheersen van alle kosten en opbrengstenstromen.
  • Je zorgt voor het vastleggen en boeken van inkoopfacturen in Navision. Daarbij controleer je op volledigheid van ontvangst van inkoopfacturen en van de prijzen ten opzichte van de inkooporder.
  • Telefonische aanmaningen verwerk je en hierbij adviseer je ten aanzien van de te volgen betalingen. Verder beheer je de klanten- en leveranciersstambestanden.
  • Tevens ben je verantwoordelijk voor het boeken van vaste journaalposten voor de budgetrapportage en het beoordelen, corrigeren en verzorgen hiervan. Ook het maken van maandelijkse overzichten voor project kostendragers behoort tot je taken.
  • Je specificeert en controleert diverse grootboekrekeningen en stelt rapportages op van de productieresultaten. In deze functie rapporteer je aan de Controller.
Het profiel
  • Wij zijn op zoek naar een zelfstandig Financieel Administratief medewerker met MBO werk- en denkniveau in administratieve richting.
  • Je hebt kennis van financiële administratie en het werken met ERP –pakketten (Navision is een pré). Daarnaast heb je ervaring met het werken met geautomatiseerde systemen (Word en Excel). Ook heb je kennis van de afdelings- en bedrijfsprocedures en productieprocessen.
  • Het betreft een tijdelijke functie voor 20 - 24 uur, voor de periode van 4 / 5 maanden; september 2017 t/m december / januari 2018. Inzetbaarheid op de werkdagen maandag, dinsdag en donderdag is een vereiste. Werktijden zijn verder flexibel en in overleg te plannen.
  • Ben jij pro-actief met verantwoordelijkheidsgevoel? Herken jij je in kenmerken als klantgericht, analytisch, zelfstandig, accuraat en werk je graag in een informele cultuur? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!
Ons aanbod

Een werkomgeving waar complexe ideeën en concepten worden omgezet in technisch hoogwaardige producten. Wij zoeken dan ook een vakman(vrouw) die veel passie heeft voor het vak en een uitdaging ziet in het dagelijks werken met compleet nieuwe producten en ontwerpen. Daarnaast biedt NTS de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. Persoonlijke ontwikkeling en begeleiding en opleiding van onze werknemers staat bij ons centraal.

Interesse in deze uitdagende functie

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met Erik Janssen, Corporate Recruitment Officer, via +31(0)6 41 29 52 49. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je uiteraard ook mailen naar: hrm@nts-group.nl. Meer informatie over NTS Precision en de NTS-Group vind je op www.nts-group.nl.

< back to the list