Supply Chain Engineer

Eindhoven

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in high mix, high complexity en low volume markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd van deze handling en positioning systemen en modules. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines kunnen leveren tegen lagere kosten.

NTS Mechatronics is gericht op de protobouw en de serie assemblage van mechatronische modules en producten.

Tasks and responsibilities
  • Als Supply Chain Engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van verbeterprojecten in de totale keten van assemblage; van inkoop bij leveranciers tot en met de uitlevering aan de klant.
  • Binnen deze automatiserings- en optimalisatie projecten ligt de focus op het efficiënter en flexibeler werken om zo bijvoorbeeld doorlooptijden te verkorten, kostprijsreducties te realiseren en de voorraden beter te beheersen.
  • Om dit te realiseren ga je eerst met de interne organisatie en later met klanten en leveranciers het gesprek aan om inzichtelijk te maken hoe en wat (materiaal & tekeningen) je aangeleverd dient te krijgen om de interne (assemblage) processen soepeler en sneller te laten verlopen.
  • De Supply Chain Engineer is verantwoordelijk voor het inzichtelijk maken van mogelijke pijnpunten, het analyseren van de onderliggende problematieken en het opzetten van verbeterprojecten om het bestaande proces te automatiseren of optimaliseren.
  • Tijdens de implementatiefase ben je als projectleider voornamelijk coördinerend bezig en motiveer je collega’s om de verbeterprocessen in gang te zetten.
The profile
  • Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste (Technisch) Bedrijfskundige met minimaal HBO werk- en denkniveau, die toe is aan zijn eerste of tweede stap op de arbeidsmarkt.
  • Daarnaast ben je sterk in het vertalen van theoretische concepten naar de praktijk. Een gezonde dosis creativiteit is dan ook zeer belangrijk.
  • Vanzelfsprekend dien je te beschikken over uitermate goede analytische vaardigheden en sta je bekend als iemand die graag de kar trekt.
  • Uiteraard dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden, in zowel Engels als Nederlands en is zeer goede kennis van MS Excel een absolute pré.
Our offer

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. Trainingen, opleidingen en interne doorgroei worden gestimuleerd en er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties. NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega.

Interested in this challenging position

Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: recruitment-mech@nts-group.nl. Meer informatie over NTS-Group vind je op www.nts-group.nl.

< back to the list