Material Handler Cleanroom

Eindhoven

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in high mix, high complexity en low volume markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd van deze handling en positioning systemen en modules. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines kunnen leveren tegen lagere kosten.

NTS Mechatronics is gericht op de protobouw en de serie assemblage van mechatronische modules en producten.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Als Material handler Cleanroom ben je verantwoordelijk voor de handelingen die nodig zijn om de cleanroom items volgens de vooraf bepaald reinheidsnormen te reinigen. Vervolgens moeten deze items aan de uiteindelijke werkplek geleverd worden.
  • Ook het bewaken van de kwaliteit en nauwkeurigheid van deze producten behoort tot je werkzaamheden, evenals de cleanroom onderdelen verpakken aan het einde van het proces zullen tot je taken behoren.
Het profiel
  • Wij zijn op zoek naar een pro-actieve aanpakker met een afgerond LBO+ of MBO diploma niveau 1 of 2 met enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie in een cleanroom omgeving.
  • Omdat de onderdelen goed moeten worden gereinigd dien je kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.
  • Het is een pre indien je beschikt over kennis van materialen en reinigingsprocessen.
  • Uiteraard beschik je over goede communicatieve mondelinge- en schriftelijke vaardigheden aangezien je in teamverband werkt.
  • Zowel schriftelijke als mondelinge communicatieve vaardigheden ook erg belangrijk.
  • Tevens zijn wij op zoek naar een collega die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft
Ons aanbod

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega.

Je komt in dienst bij Please Payroll, wat betekent dat je op de loonlijst staat van deze organisatie en je je dagelijkse werkzaamheden uitvoert bij NTS Mechatronics.

Interesse in deze uitdagende functie

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met Claudia Gouw, Recruiter, via
+ 31 (0)40 402 7586.Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je uiteraard ook mailen naar:
hrm@nts-group.nl. Meer informatie over NTS-Group vind je op www.nts-group.nl.

< back to the list