Administratief Medewerker HR (20 uur)

NTS CombiMetaal Bergeijk

Binnen het HR team ben je verantwoordelijk voor het verwerken van onder andere salarismutaties, werkgeversverklaringen, het verwerken van declaraties en het bijhouden van de tijdsregistratie.

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in high mix, high complexity en low volume markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd van deze handling en positioning systemen en modules. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines kunnen leveren tegen lagere kosten.

NTS CombiMetaal is toeleverancier voor specifieke plaatwerksamenstellingen, maar ook bedenker en uitvoerder van hoogwaardige plaatwerk-oplossingen en is dé specialist in het samenstellen van (complexe) frames en omkastingen.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Binnen het HR team ben je verantwoordelijk voor het verwerken van onder andere salarismutaties, werkgeversverklaringen, het verwerken van declaraties en het bijhouden van de tijdsregistratie.
 • Daarnaast verzorg je de in- en uitdiensttreding van medewerkers (flexkrachten, stagiair(e)s en vaste medewerkers) en rapportages voor de afdelingen.
 • Ook ben je verantwoordelijk voor de planning van de EHBO/ BHV trainingen en het verzorgen van de bijbehorende vergoedingen.
 • Je verwerkt dagelijks de ziek- en herstelmeldingen van de afdelingen.
 • Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de administratie van opleidingen en subsidieaanvragen m.b.t. stage binnen de afdelingen.
 • De Administratief Medewerker HR rapporteert rechtstreeks aan de HR Business Partner.
Het profiel
 • Je hebt een afgeronde administratieve MBO opleiding en enkele jaren ervaring in een soortgelijke HR functie.
 • Je hebt een open uitstraling en bent makkelijk aanspreekbaar.
 • Het is belangrijk dat je zéér gestructureerd, gedetailleerd en nauwkeurig kan werken.
 • Je hebt uitstekende kennis van MS Office 2010, met name Excel.
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend, zowel in woord als geschrift.
 • Op korte termijn beschikbaar, liefst per direct. Het is onmogelijk om twee aaneengesloten dagen vrij te zijn.
Ons aanbod

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. De organisatie biedt je de kans te werken in een inspirerende en zeer innovatieve omgeving, waarbij je de mogelijkheid krijgt intern door te groeien tot een echte vakspecialist. NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega.

De functie van Administratief Medewerker HR is ingeschaald vanaf € 2149,- euro met een maximale doorgroei tot € 2800,- euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en exclusief 8% vakantiegeld. Tevens bieden wij je 40 vakantiedagen per jaar en een maandelijkse reiskostenvergoeding. Trainingen, opleidingen en interne doorgroei worden gestimuleerd en er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties. NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu.

Interesse in deze uitdagende functie

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met afdeling Recruitment, via +31(0)40 259 72 98. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je uiteraard ook mailen naar: hrm@nts-group.nl. Meer informatie over NTS-Group vind je op www.nts-group.nl.

< back to the list