Administratief Medewerker Productie

Helmond

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PRODUCTIE (15 tot 20 uur verspreid over 5 dagen)

Taken en verantwoordelijkheden

Wat ga je doen

Voor ons team in Helmond zijn we per direct op zoek naar een Administratief medewerker om ons te ondersteunen met de productie administratie. We zijn op zoek naar kandidaten die van maandag tot en met vrijdag, elke ochtend beschikbaar zijn om te komen werken. De administratief medewerker wordt verantwoordelijk voor het voeren van een tijdige en correcte productie administratie. De werkzaamheden bevatten: dagelijks gescande en geschreven urenbriefjes invoeren in het ERP systeem en aan de hand van deze gegevens een management rapportage maken. Het binnen boeken van materialen en het aanmaken van transport papieren. Op twee ochtenden in de week behoort ook het aannemen van de telefoon en het waarnemen van de receptie tot de werkzaamheden.

 Bij gebleken geschiktheid betreft dit een functie voor de lange termijn.

Het profiel

Wie zoeken we?

  • We zoeken iemand ervaring heeft met het verrichten van administratief werk, bij voorkeur in een productieomgeving.
  • Ervaring met het werken met een ERP systeem is vereist (mag ook vanuit een opleiding). Ervaring met het systeem Navision is een pré.
  • Je bent bekend met de Engelse en Duitse taal (mondeling) zodat je de binnenkomende telefoontjes van onze internationale klanten kan behandelen.
  • Je hebt in voorgaande functies al met Excel en MS Word gewerkt.
  • Je bent gewend zeer accuraat te werken en werkt het liefst in een omgeving met collegialiteit en een fijne werksfeer.
Ons aanbod

NTS biedt de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. Op onze werkvloer werk je met een modern machinepark en fijne collega’s, die je het vak van nabewerken leren. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen. Uiteraard verwachten we dit ook van onze nieuwe collega.

NTS Botech bied jou een interne vakopleiding aan om je de kunst van het leppen te leren. Buiten 27 vakantie- en 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding, stimuleert NTS trainingen, opleidingen en interne doorgroei en wordt er actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties. NTS Botech valt onder de CAO Metalektro.

Interesse in deze uitdagende functie

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met Erik Janssen Corporate Recruitment Officer, via +31(0)40 259 7298. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je uiteraard ook mailen naar: hrm@nts-group.nl.

< back to the list