Stagiair(e) New Product Introduction

Eindhoven

Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij voor de aankomende stageperiode op zoek naar een: Stagiair(e) New Product Introduction

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in high mix, high complexity en low volume markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd van deze handling en positioning systemen en modules. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines kunnen leveren tegen lagere kosten.

NTS Mechatronics is gericht op de protobouw en de serie assemblage van mechatronische modules en producten

Tasks and responsibilities
 • Als stagiair kom je te werken op de afdeling New Product Introduction. Hier ga je aan de slag voor een project in de EUV ISO 6 ruimte (cleanroom)
 • Voor dit specifieke project ga je een methode ontwerpen voor het digitaliseren van (hoogte) metingen ten behoeve van het afstellen van een machine.
 • Je verzamelt en verwerkt ontwerpgegevens, werkt vervolgens deze ontwerpen uit, kiest de juiste materialen en onderdelen, en je maakt een kostenberekening.
 • Verder ga je deze processen onderbrengen in een process flow, maak je een PFMEA en ben je bezig met een procesonderzoek.
 • Je kijkt ook mee met de operationele gang van zaken en krijgt de mogelijkheid om je verdiepen in zaken die jij interessant vindt.
 • Je hebt een pro-actieve houding en je werkt doelgericht naar een eindresultaat waarbij je jouw plannen naar de verschillende stakeholders gaat adviseren.
 • Overigens beschik je over een zelfsturende houding waarin communicatieve vaardigheden vereist zijn. Je overlegt namelijk regelmatig met de engineers.
The profile
 • Wij zijn op zoek naar een derdejaars student HBO Werktuigbouwkunde, Procestechniek of Mechatronica.
 • Je kunt zelfstandig aan de slag. Daarnaast beschik je over proceskennis en ben je bekend met bovenstaande termen.
 • Verder heb je een open persoonlijkheid, ben je leergierig en ben je communicatief sterk.
 • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
Our offer

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. Er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties. NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega.

Binnen NTS bieden wij een enorm uitdagende en zelfstandige stage, waarin je heel breed werkzaam bent. Daarbij heb je breed contact met de interne en in sommige gevallen ook de externe organisatie.

Wij bieden onze stagiair(e)s een ruime stagevergoeding.

Interested in this challenging position

Voor meer informatie over stages kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: recruitment-mech@nts-group.nl. Meer informatie over NTS-Group vind je op www.nts-group.nl.

< back to the list