Stagiair(e) MBO Financiële Administratie

Eindhoven

Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij voor de aankomende stageperiode op zoek naar een: Stagiair(e) MBO Financiële Administratie

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in high mix, high complexity en low volume markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd van deze handling en positioning systemen en modules. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines kunnen leveren tegen lagere kosten.

NTS Mechatronics is gericht op de protobouw en de serie assemblage van mechatronische modules en producten.

Tasks and responsibilities
  • Je verwerkt de bankboekingen en je boekt de urenstaten.
  • Je verzorgt de debiteuren en crediteuren administratie en bent het aanspreekpunt voor debiteuren en crediteuren aangaande facturatie, betalingen en overige administratieve vraagstukken.
  • Tevens draag je zorg voor het archiveren.
  • Voorbereiding BTW aangifte.
The profile
  • Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige student met ervaring op MBO 4 niveau, met een studierichting Financiële Administratie.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent bezig met de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden binnen de financiële administratie. Daarnaast ben je accuraat, zelfstandig en resultaat gericht. Het is namelijk van belang dat je met het uitvoeren van analyses en administratieve werkzaamheden zeer nauwkeurig te werk gaat.
  • Je beschikt over goede communicatieve, mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
  • Ervaring met Excel en ERP-systemen is een pre.
Our offer

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. Er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties. NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega. Binnen NTS bieden wij een enorm uitdagende en zelfstandige stage, waarin je heel breed werkzaam bent. Daarbij heb je breed contact met de interne en in sommige gevallen ook de externe organisatie.

Uiteraard staat hier een stagevergoeding tegenover.

Interested in this challenging position

Voor meer informatie over stages kun je contact opnemen met de afdeling recruitment. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: recruitment-mech@nts-group.nl. Meer informatie over NTS-Group vind je op www.nts-group.nl.

< back to the list