Stagiair(e) Afdeling Facility

Eindhoven

Als stagiair(e) Facilitair Management ben jij de ondersteuning voor de Facility Manager. Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij voor de aankomende stageperiode op zoek naar een: STAGIAIR(E) AFDELING FACILITY

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in high mix, high complexity en low volume markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd van deze handling en positioning systemen en modules. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines kunnen leveren tegen lagere kosten.

NTS Mechatronics is gericht op de protobouw en de serie assemblage van mechatronische modules en producten.

Tasks and responsibilities

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende stage? Een stage met veel afwisseling en veel eigen verantwoordelijkheid? Een stage waar je echt wat kunt bijdragen en een vergoeding voor krijgt? Wij zijn voor februari 2018 op zoek naar een stagiair(e) met het volgende profiel:

  • Als stagiair(e) Facilitair Management ben jij de ondersteuning voor de Facility Manager.
  • Tevens ben je als stagiair(e) bezig met verschillende werkzaamheden die te maken hebben met Facility Management.
  • Je werkt samen met de Facility Manager en loopt mee met de normale gang van zaken. Denk hierbij aan het uitvoeren van bepaalde klussen, je kunt hier bij denken aan contractbeheer, sleutelbeheer, klachtenportalbeheer en bouwprojecten.
  • Verder krijg je de mogelijkheid om aan te geven welke zaken jij interessant vindt en je hier verder in te verdiepen.
The profile
  • Wij zijn op zoek naar een MBO opleiding in een Facilitaire richting, die het interessant vindt om voor een aantal maanden in een technische omgeving stage te komen lopen.
  • zelfstandig als in een teamverband werken en je weet van aanpakken. Verder heb je een open persoonlijkheid, ben je leergierig, klantgericht en heb je een sterk analytisch vermogen.
  • Je beschikt over goede communicatieve, mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • Je beschikt over kennis van het Office-pakket (Word en Excel).
  • Verder zoeken wij ook een student die over een gezonde dosis humor beschikt.
Our offer

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. Er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties. NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega.

Binnen NTS bieden wij een enorm uitdagende en zelfstandige stage, waarin je heel breed werkzaam bent. Daarbij heb je breed contact met de interne en in sommige gevallen ook de externe organisatie. Op functie inhoud heb jij gezonde discussies om te komen tot het optimale resultaat.

Uiteraard staat hier een stagevergoeding tegenover.

Interested in this challenging position

Heb je interesse in deze stage? Mail dan je C.V. en motivatie naar recruitment-mech@nts-group.nl.

< back to the list