Data Entry Medewerk(st)er Offerte Team (32-40 uur per week) via Please Payroll

Eindhoven

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in high mix, high complexity en low volume markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd van deze handling en positioning systemen en modules. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines kunnen leveren tegen lagere kosten.

 NTS Mechatronics is gericht op de protobouw en de serie assemblage van mechatronische modules en producten.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Als Data Entry Medewerk(ster) Offerte Team ondersteun je voornamelijk het NPI offerte team in werkzaamheden, zoals het beheren van de RFQ intake mailbox, het RFQ proces in gang zetten en het maken van Excel analyses volgens een vast format
  • Ook kan je ingezet worden t.b.v. de financiële afdeling en controleer je inkoopfacturen op volledigheid van ontvangst.
  • Als Data Entry Medewerk(ster) Offerte Team verwerk en archiveer je uurstaten (weekstaten en dagstaten).
  • Tevens kan je als Data Entry Medewerk(ster) Offerte Team ingezet worden ter ondersteuning van de logistieke afdeling: het versturen van inkoopfacturen, het verwerken van orderbevestigingen en het nabellen van leveranciers.
Het profiel
  • Wij zijn op zoek naar een gedreven en pro-actieve persoonlijkheid die klantgericht kan werken.
  • Daarnaast heb je oog voor detail en werk je accuraat.
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau.
  • Tevens beschik je over uitgebreide kennis van het MS Office pakket en dan met name Excel: gevorderde Excel vaardigheden zijn in deze functie erg belangrijk.
Ons aanbod

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega.

Je komt in dienst bij Please Payroll, wat betekent dat je op de loonlijst staat van deze organisatie en je je dagelijkse werkzaamheden uitvoert bij NTS Mechatronics.

De Data Entry Medewerk(ster) Offerte Team rapporteert aan de Teamleider Customer Service/Logistiek.

Interesse in deze uitdagende functie

Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: hrm@nts-group.nl.

< back to the list