Cross Functional Project Manager

Eindhoven

De Cross Functional Project Manager is verantwoordelijk voor meer multidisciplinaire, complexe en grote mechatronische projecten vanaf acquisitie tot en met oplevering. Je formeert daarbij het projectteam en stelt een projectplan op in overleg met je teamleden.

Tasks and responsibilities

De Cross Functional Project Manager is verantwoordelijk voor meer multidisciplinaire, complexe en grote mechatronische projecten vanaf acquisitie tot en met oplevering. Je formeert daarbij het projectteam en stelt een projectplan op in overleg met je teamleden.

  • Tevens ben je verantwoordelijk voor management van de engineering activiteiten van je projectteam (15 tot 25 FTE) en draag je zorg dat alle werkzaamheden worden gerealiseerd conform overeengekomen tijd, kwaliteit en budget.
  • Daarnaast bewaakt de Cross Functional Project Manager de planning, uitgaven, verwachte kosten en organisatie van het project en stuurt zo nodig bij op deze verschillende aspecten. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor het opleveren van het project volgens de gemaakte afspraken, het initiëren van verbeteracties bij afwijkingen in de planning en de overdracht van het project naar de reguliere productie en/of de klant (inkoopmanagement).
  • Binnen de kaders van het projectplan maak je zelfstandig beslissingen en zorg je ervoor dat problemen snel opgelost. Verder rapporteer je aan de Groepsleider Projecten & Processen en werk je nauw samen met accountmanager en groepsleider engineering en programma manager.
The profile

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een aanpakker met HBO+/WO denkniveau met ervaring als engineer en als projectleider (minimaal 10 jaar) met betrekking tot engineering, assemblage, planning en logistiek in een high tech werkomgeving.

  • Je kunt een helikopterview inzetten om het overzicht te houden over de projecten en structuur aan te brengen. Daarnaast ben je analytisch en beschik je over organiserend vermogen.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift, in de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met stakeholder management in omgevingen met verschillende interne en externe partijen en klanten.
  • Heb jij de drive om complexe mechatronische projecten tot een goed einde te brengen? Ben jij kwaliteits- en klantbewust en resultaatgericht? Dan ben jij wellicht de communicatieve, proactieve duizendpoot waar wij naar op zoek zijn.
Our offer

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. De organisatie biedt je de kans te werken in een inspirerende en zeer innovatieve omgeving, waarbij je de mogelijkheid krijgt intern door te groeien tot een echte vakspecialist. NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega.

Interested in this challenging position

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb je de ambitie je competenties verder te ontwikkelen binnen een dynamisch bedrijf? Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je jouw C.V. plus motivatie mailen naar Recruitment-DE@nts-group.nl.

< back to the list