Constructie/ Plaatbankwerker A

Venray

Tasks and responsibilities
  • Als Constructie Plaatwerker A bouw je door middel van het leggen van lasverbindingen zelfstandig constructies op.
  • Ter voorbereiding bestudeer je tekeningen/ lasinstructies, waarna je de meest geschikte methode en afmetingen selecteert.
  • Wat betreft de uitvoering gaat het om MIG/ MAG en TIG lassen van stalen, RVS en aluminium producten, grotendeels op niveau 2.
  • De Constructie Plaatwerker A lost zelfstandig of eventueel in overleg problemen en afwijkingen op.
  • Ten slotte controleer je of de werkzaamheden voldoen aan de tekeningen en verricht je dagelijks onderhoud aan de machines en gereedschappen.
The profile
  • Wij zijn op zoek naar een plaatwerker met LBO+ werk- en denkniveau, richting Metaal. Daarnaast heb je al meerdere jaren ervaring in las- en bankwerkzaamheden.
  • Je hebt kennis van de MIG/MAG en TIG lastechnieken van staal, RVS en aluminium en kennis van vorm- en plaats toleranties. Ten slotte ben je in staat om tekeningen te lezen.
  • Je hebt een zelfstandige houding en ga je kwaliteitsgericht te werk in denken en doen.
  • Je bent bereid om in 2 ploegendiensten te werken (05.30 – 14.30 uur / 14.30 – 22.30 uur)
Our offer

NTS Hermus is een zeer gerenommeerde leverancier van precisie plaatwerk en een succesvol, dynamisch bedrijf waar je de mogelijkheid krijgt jezelf verder te specialiseren in je vakgebied. Wij hechten zeer veel waarde aan training, opleiding en interne doorgroei van onze medewerkers en er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties.

Buiten 27 vakantie- en 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding stimuleert NTS trainingen, opleidingen en interne doorgroei en wordt er actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties.

NTS CombiMetaal valt onder de CAO Metalektro.

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen. Uiteraard verwachten we dit ook van onze nieuwe collega.

Interested in this challenging position

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met de afdeling recruitment. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: recruitment-fc@nts-group.nl.

 

< back to the list