CNC Kanter

Bergeijk

Als CNC Kanter ben je verantwoordelijk voor het goed laten functioneren van de kantbank op de machinale afdeling.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Als CNC Kanter ben je verantwoordelijk voor het goed laten functioneren van de kantbank op de machinale afdeling.
  • Daarbij ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig instellen en bedienen van de kantbank en vervaardig je hoogwaardige producten aan de hand van werkorders en (complexe) tekeningen.
  • Je bent in staat om de machine zelfstandig in te stellen en indien nodig de instellingen te corrigeren.
  • Als CNC Kanter ben je verantwoordelijk voor de nacontrole van het geleverde werk om te zorgen dat het product voldoet aan de gestelde normen en tekeningen.
Het profiel
  • Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collegiale aanpakker met MBO denk- en werkniveau met minimaal een MBO opleiding en kennis van techniek en plaatbewerking die oog heeft voor detail.
  • Enkele jaren ervaring met het werken aan een kantbank, bij voorkeur in het werken aan complexe producten in kleine series.
  • Je bent gewend om complexe en nauwkeurige werktekeningen te lezen en de informatie om te zetten naar de juiste buigvolgorde.
  • Ervaring met het werken aan een Amada kantbank met AMNC besturing is een pre.
  • De functie is in 2-ploegendienst, waarbij je werkt van 05:30 – 13.30 uur of van 13.30 – 21.30 uur. Uiteraard ontvang je ploegentoeslag in beide ploegen.
Ons aanbod

NTS biedt de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille.

Buiten 27 vakantie- en 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding stimuleert NTS trainingen, opleidingen en interne doorgroei en wordt er actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties.

NTS CombiMetaal valt onder de CAO Metalektro.

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen. Uiteraard verwachten we dit ook van onze nieuwe collega.

Interesse in deze uitdagende functie

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 040 402 75 86. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je uiteraard ook mailen naar:
hrm@nts-group.nl.

< back to the list