Assemblage monteur 1 (cleanroom)

Eindhoven

Assemblage monteur 1 (cleanroom)

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijnssysteemleverancier richten we ons op bedrijven in high mix, high complexity en low volume markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd van deze handling en positioning systemen en modules. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines kunnen leveren tegen lagere kosten.

 

NTS Mechatronics is gericht op de protobouw en de serie assemblage van mechatronische modules en producten. Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij, voor uitbreiding, op zoek naar een:

 

Tasks and responsibilities
  • Als Monteur houd je je bezig met het samenstellen van Mechatronische machines of modules aan de hand van tekeningen en werkinstructies,  in de cleanroom en/ of daarbuiten.
  • Tevens test je de assemblages aan de hand van testinstructies en testmiddelen zoals PLC, PC en meetmiddelen en controleer en waarborg je de kwaliteit van de samenstellingen. Belangrijk hierbij is het testen op functionaliteit van het totale systeem.
  • Ook het bespreken en uitvoeren van testplannen van de samenstellingen behoort tot de werkzaamheden van een Monteur.
  • Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren en bewaken van de productieplanning.
The profile
  • Wij zijn op zoek naar een pro-actieve doorpakker met een afgerond MBO diploma (Werktuigbouwkunde/Mechatronica of soortgelijk) op niveau 3 of 4.
  • Daarnaast beschikt de ideale Monteur over kennis op het gebied van mechatronica of vacuümtechniek.
  • Aangezien je werkt in teamverband zijn communicatieve vaardigheden ook erg belangrijk. Als je in de high tech industrie werkt, is het vanzelfsprekend dat je kwaliteitsbewust dient te zijn.
Our offer

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. Trainingen, opleidingen en interne doorgroei worden gestimuleerd en er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties. NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega

Interested in this challenging position

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met de afdeling recruitment, via 040 402 7586. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je uiteraard ook mailen naar: recruitment-mech@nts-group.nl. Meer informatie over NTS-Group vind je op www.nts-group.nl.

< back to the list