Leerling Plaatwerk

Venray

Kom je binnenkort van het VMBO en wil je een vakman of vakvrouw worden?

Kom je binnenkort van het VMBO en wil je een vakman of vakvrouw worden? Dan hebben wij voor jou een leuke uitdaging in ons bedrijf, waarbij je in de gelegenheid wordt gesteld om te werken, te leren en een salaris te verdienen! Als leerling bij ons bedrijf maak je kennis met de nieuwste technologieën en kun je onze ontwikkeling naar een hightech plaatwerkbedrijf van dichtbij meemaken. Je volgt een BBL praktijkopleiding niveau 2 of niveau 3 bij ROC ter AA in Helmond of Summa Techniek in Eindhoven en combineert op die manier het leren én werken.Na het afronden van je MBO opleiding heb je een diploma op zak en kom je in aanmerking voor een dienstverband bij ons bedrijf. Je kunt je dan verder specialiseren in bijvoorbeeld het lassen/bankwerken, kanten, montage of pons/lasersnijden.

Our offer

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt. Jij wordt onderdeel van de divisie NTS Frames & Cabinets, waarin je de kans wordt geboden te werken in een inspirerende en innovatieve omgeving. NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega.

Daarnaast bieden wij jou een functie waarin je je kunt ontwikkelen en groeien. Wij betalen de volledige opleiding en bieden je een passend salaris. Tevens zorgen we voor een goede begeleiding door een ervaren en enthousiaste praktijkbegeleider tijdens het gehele leertraject.

Interested in this challenging position

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met de afdeling recruitment. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: recruitment-fc@nts-group.nl.

< back to the list