Administratief Medewerker HR (20 uur p/w)

Eindhoven

Administratief Medewerker HR

Tasks and responsibilities
 • Binnen het HR team ben je verantwoordelijk voor het verwerken van onder andere salarismutaties, werkgeversverklaringen, het verwerken van declaraties en het bijhouden van de tijdsregistratie.
 • Daarnaast verzorg je de in- en uitdiensttreding van medewerkers (flexkrachten, stagiair(e)s en vaste medewerkers).
 • Je verwerkt dagelijks de ziek- en herstelmeldingen van de afdelingen.
 • Tenslotte ben je verantwoordelijk voor de administratie van opleidingen en subsidieaanvragen m.b.t. stage binnen de afdelingen.

De Administratief Medewerker HR rapporteert rechtstreeks aan de HR Business Partner.

The profile
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding (administratief of HR) en bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt een open uitstraling en bent makkelijk aanspreekbaar.
 • Noodzakelijke competenties voor de functie: Plannen en organiseren, organisatiebewustzijn, resultaatgerichtheid en omgaan met details.
 • Je hebt uitstekende kennis van MS Office 2010 (Excel, Word en Outlook)
 • Bij voorkeur kennis van PIS systeem Youforce en tijdsregistratiesysteem Atrea.
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend, goede beheersing van de Engelse taal is een pre..
 • Je bent 5 dagen in de week beschikbaar.
Our offer

NTS is een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidende positie in de markt en een aansprekende projectenportefeuille. De organisatie biedt je de kans te werken in een inspirerende en zeer innovatieve omgeving, waarbij je de mogelijkheid krijgt intern door te groeien tot een echte vakspecialist. NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega.

De functie van Administratief Medewerker HR is ingeschaald met een maximale doorgroei tot € 2800,- euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en exclusief 8% vakantiegeld. Tevens bieden wij je 40 vakantiedagen per jaar en een maandelijkse reiskostenvergoeding. Trainingen, opleidingen en interne doorgroei worden gestimuleerd en er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties. NTS wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu.

Interested in this challenging position

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met afdeling Recruitment. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je uiteraard ook mailen naar: recruitment-mech@nts-group.nl. Meer informatie over NTS-Group vind je op www.nts-group.nl.

< back to the list