Specialist Kanten

Venray

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in high mix, high complexity en low volume markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd van deze handling en positioning systemen en modules. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines kunnen leveren tegen lagere kosten.

NTS Hermus is de specialist in oplossingen op het gebied van dun plaatwerk. Als toeleverancier voor internationale machine- en apparatenbouwers levert NTS Hermus plaatwerkonderdelen, samenstellingen en complete functionele producten. Daarbij is de insteek om de klant maatwerk te bieden, door het logistieke proces te vereenvoudigen en mee te denken in de ontwikkeling.

Tasks and responsibilities
  • Als Specialist Kanten stel en bedien je alle kantmachines, waarmee plaatmateriaal wordt bewerkt.
  • Ter voorbereiding bepaal je aan de hand van tekeningen de benodigde invoergegevens voor de besturing van de machine.
  • Na het zelfstandig bedienen van de kantbank controleer je als Specialist Kanten het plaatmateriaal op beschadigingen en controleer je of de onderdelen aan de vastgestelde normen en tekeningen voldoen.
  • Ten slotte voer je een aantal administratieve handelingen uit ten behoeve van kwaliteitsnormen.
The profile
  • Wij zijn op zoek naar een enthousiaste metaalbewerker met LBO of MBO denk- en werkniveau met een opleiding of relevante werkervaring in de metaal.
  • Je hebt al een aantal jaren ervaring met het werken aan een kantbank.
  • Daarnaast ben je in staat om onderdeel- en samenstellingstekeningen te lezen.
  • Ten slotte beschik je over goede communicatieve vaardigheden, waarmee je de voortgang en kwaliteit van het werk met de Ploegleider Productie en Kantcoördinator bespreekt.
Our offer

NTS Hermus is een zeer gerenommeerde leverancier van precisie plaatwerk en een succesvol, dynamisch bedrijf waar je de mogelijkheid krijgt jezelf verder te specialiseren in je vakgebied. Wij hechten zeer veel waarde aan training, opleiding en interne doorgroei van onze medewerkers en er wordt actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties.

Buiten 27 vakantie- en 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding stimuleert NTS trainingen, opleidingen en interne doorgroei en wordt er actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties.

NTS CombiMetaal valt onder de CAO Metalektro.

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen. Uiteraard verwachten we dit ook van onze nieuwe collega.

Interested in this challenging position

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met de afdeling recruitment. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: recruitment-fc@nts-group.nl

 

< back to the list