MBO vacatures

Als je graag wilt samenwerken met gemotiveerde collega’s die hun vak verstaan, dan zie je hieronder welke vacatures momenteel open staan.

Als je  tussen deze vacatures niet de gepaste uitdaging vindt, breng ons dan op de hoogte van je capaciteiten en belangstelling. Klik hier

Wil je op de hoogte blijven van actuele vacatures, klik dan hier om je profiel achter te laten.

NTS-Group

Administratief / Secretarieel Medewerk(st)er HR parttime 20 uur pw

Als Administratief / Secretarieel Medewerker HR heb je een ondersteunende functie voor de afdelingen
System Development en Mechatronics op het gebied van HR.

NTS Finish

Poederspuiter

Als Poederspuiter kan je zelfstandig de aangeleverde werkplaatsmappen interpreteren. De werkplaatsmappen bevatten producttekeningen en gegevens ten aanzien van de vereiste voorbewerkingen, te gebruiken coatings, toe te passen coattechniek, kwaliteitseisen, etc.

NTS Precision

Programmeur Frezer

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en ervaren Programmeur Frezer met een afgeronde MTS opleiding. Het liefst zoeken we naar een ervaren Programmeur Frezer, die direct inzetbaar is op onze machine.

Programmeur Multitasker

In de functie van Programmeur Multitasker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig programmeren, afstellen en bedienen van een CNC draaimachine en/of een multi-tasking machine (draai-freescombinatie), waarbij je werkt binnen zeer hoge nauwkeurigheden (0,01 mm ? 5 µm.

NTS Mechatronics

Product Data Management Engineer

In de functie van PDM Engineer ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de proces systemen, zoals Navision, in zowel schriftelijke documentatie als de systeem registratie.

Material Planner m/v

Als Material Planner ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, beoordelen, bevestigen en onderhouden van orders van diverse klanten.Tevens plan, bevestig en controleer je verkooporders/productieorders op basis van materiaalbeschikbaarheid, capaciteit en/of op basis van gewijzigde vraag of prioriteitsstelling van de klant. Je hebt een belangrijke feedback-functie tussen klant, Customer Service en de interne organisatie inzake vraag klant en aanbod. Hierbij moet je denken in aantallen, levertijd en problemen detecteren.

System Tester

Als System Tester ben je tevens verantwoordelijk voor het testen volgens protocol van complexe, hightech mechatronische systemen en modules.

Operational Buyer m/v

In de functie van Operational Buyer ben je binnen de afdeling inkoop het aanspreekpunt op inkoopgebied en verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces. Daarbij moet je denken aan het bestellen, chasseren en administreren.

Manufacturing Engineer

Als Manufacturing Engineer bouw je brede kennis op van de producten en maakprocessen in het portfolio zodat de functionaliteit, maakbaarheid, risico?s en toepassingen van het product en de processen inzichtelijk zijn.

Cost Engineer

In de functie van Cost Engineer ben je verantwoordelijk voor het opstellen van kostprijs calculaties van mechanische onderdelen (zowel draai- en freesdelen als plaatwerk) om zo te komen tot een optimale prijsbepaling.

Protomonteur

Als Protomonteur ben je verantwoordelijk voor het assembleren van complexe modules en machines aan de hand van tekeningen, schetsen en mondelinge richtlijnen.

Cleanroom Monteur

Als Cleanroom Monteur houd je je bezig met het samenstellen van mechanische machines of modules aan de hand van tekeningen en werkinstructies, voornamelijk in de cleanroom en soms daarbuiten.

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures op deze website wordt niet op prijs gesteld.

'Ik ben best wel eens trots op mezelf'


Niels Ummels startte op zijn zeventiende als lasser bij NTS CombiMetaal in Bergeijk.

'De projecten zijn afwisselend. Voorlopig ben ik ook nog niet uitgeleerd en lassen is niet mijn eindstation. Hoe leuk ook, ik sta niet mijn hele leven in de werkplaats. Goed lassen is een kwestie van geduld en ervaring. Ik heb heel veel aan mijn MBO-opleiding gehad, met name tijdens het BBL-traject. Bij NTS, mijn tweede werkgever, heb ik daarna de lascursussen op niveau twee en drie kunnen doen. Ik dacht dat het daarmee wel afgelopen was. Maar wie niet waagt wie niet wint.... Over een paar maanden zal ik niveau vier voltooien. Het is geweldig dat dit bedrijf me daarbij ondersteunt.
Geen dag is echter hetzelfde. We werken aan kleine series, vaak tussen de vijf en vijftien exemplaren. Ieder product moet top zijn. Als ik zie dat dat gelukt is, dan ben ik best wel eens trots op mezelf. Ik ben nu 21, te jong om te stoppen met leren. Ik zie mezelf dan ook nog verder komen. Wat dat betreft is het mooi dat NTS een bedrijf is waar je vele kanten op kunt. De komende jaren zal lassen echter zeker centraal staan. En dat is helemaal geen straf.'